NRFs skoleprosjekt

Vikar for generalsekretær er på plass

Vikar for generalsekretær er på plass

NRF har over en lengre periode hatt en ansettelsesprosess gående for og fylle GS vikariatet. Vi var veldig heldige med kvaliteten på alle søkerne og vi har fulgt prosessen med gode innspill og ønsker fra både krets og klubber. Vi er derfor veldig glade for i dag og kunne bekrefte at  Ninni Tornøe Jonsson har takket ja til vikariatet som generalsekretær i Norges Rugbyforbund.

Vikar Ninni starter i jobben som generalsekretær 15. august.

Vikar Ninni starter i jobben som generalsekretær 15. august.

 
Ninni kommer fra jobben i administrasjonen VM Skiskyting – Oslo2016. Her var hun var en del av prosjektorganisasjonen med ansvaret for planlegging og gjennomføring av VM i Holmenkollen.
 
Før dette har hun hatt flere ulike engasjement og frivillig arbeid innenfor idretten, blant annet i Norges Skiskytterforbund og Oslo/Akershus Skiskytterkrets. Hun har solid erfaring fra administrativt arbeid i idrettslag og -styrer.
I tillegg har Ninni 20 års erfaring fra telekombransjen, hvor hun har hatt flere ulike roller innen ledelse/ prosjektledelse rettet CRM, salg/marked og kommunikasjon. 
 
«Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt i rollen som generalsekretær i Norges Rugbyforbund. Slagordet ”samspill” står i sentrum. Lagspill og teamarbeid ser på som viktige faktorer for å oppnå suksess. I Rugbyforbundet vil jeg få en bratt læringskurve og jeg er ydmyk for all ekspertise som allerede eksisterer, men jeg lover jeg vil ta fatt på mine oppgaver og gjøre mitt ytterste for at vi skal ha et velfungerende forbund i perioden Elisabeth Berentzen er i permisjon.
 
Selv kommer jeg fra et idrettsmiljø hvor vi åpenhet og læring har vært viktig samt å vise respekt. I skiskyttermiljøet trenger vi alle for å bli gode, dette gjelder utøvere så vel som støtteapparatet. Vi blir kun bedre om vi hjelper og lærer hverandre. Det er slik vi dyrker frem engasjement og ildsjeler i idretten. Dette håper jeg å se i rugby også. 
 
Jeg er enkel sjel som er opptatt av struktur, gode relasjoner, initiativ og forenkling. Jeg har to aktive barn i idretten og er selv en glad mosjonist. Min bakgrunn og mine erfaringer innen idretten og næringslivet tror jeg vil komme godt med her i NRF. 
 
Ninni begynner i stillingen 15. august, og jeg er sikker på at dere alle er med på å ønske henne hjertelig velkommen!
Med vennlig hilsen,
forbundsstyret i Norges Rugbyforbund