NRFs skoleprosjekt

NRF henter inn rugbykrefter fra Sør-Afrika

NRF henter inn rugbykrefter fra Sør-Afrika, Cape Town

Søndag 4.september landet M.J. Davids som er 22 år fra Cape Town i Sør-Afrika på Gardemoen. Han er en engasjert rugbyspiller i Afrika og

M.J. Davids, 22 år fra Cape Town

M.J. Davids, 22 år fra Cape Town

ønsker å lære mer om Rugby i andre kulturer, og ser frem til en lengre periode i Norge. Han har aldri tidligere vært utenlands. Nå er han en del av NIF fredskorps og følges opp av i felleskap av NIF og Rugbyforbundet.
Normalt vil de fleste studentene som får reise til Norge bli tilbudt en jobb i det Sørafrikanske Rugbyforbundet SARU.

I løpet av de neste 10 månedene skal han være i Norge og blant annet lære seg norsk organisering av idretten og våre verdier, i tillegg bli en flinkere administrator, foredragsholder, instruktør og trener. Han skal i den grad det er mulig og klubber ønsker, hjelpe flest mulig klubber med utviklingen av rugbysporten for barn og ungdom. Junain vil være NRFs representant ut i klubbene.

De første fem måneder, september til midten av januar, skal Junain Davids bo hos vert Karl Frisch og hans familie i Bergen, vestkysten av

Junain Davids

Junain Davids

Norge. Karl og hans familie har flere års erfaring som vert for våre tidligere utvekslingsstudenter gjennom Idrettens Fredskorpset.

Han kommer til å være spesielt mye i kontakt med alle klubber i Hordaland de første månedene, men også reise en del rundt i Norge og for å besøke andre klubber.

Vi håper derfor alle rugbyklubber i Norge vil ta han vel imot, og bruker tid på å lære han klubbens verdier og egenskaper.

Velkommen til Norge, Junain!

 

 

Hvis det er klubber på Østlandet er interessert i vertsrollen for perioden januar til juni 2017, ta kontakt med Amanda Barsten på amanda.barsten@nif.idrett.no