Finalehelgen nærmer seg

Det går mot slutten av rugbyåret og XVs serien skal avgjøres! Dette skjer i finalhelgen som i år har blitt lagt til Fana Stadion, Bergen. Her skal de 6 beste lagene i serien kjempe om heder og ære og retten til å kalle seg Norgesmester 2014.

Ut ifra resultatene tidligere i år blir det 3 tette og spennende kamper, og hvor flere av lagene er ute etter å få revansj! Første kamp med avspark kl 11.00 blir NTNUI (5) og East Coast Barbarians (6), kampen i serien endte med en 29-5 seier til ECB i Tønsberg, men NTNUI har hatt gode resultater på hjemmebane. Klokken 13 sparkes bronsefinalen i gang mellom Blindern (3) og Bergen (4) igang. Da disse lagene møttes i serien endte det med en 21-14 seier til Blindern, et resultat bergenserne garantert er ute etter å revansjere.

Dagen avsluttes med indrefileten, finalen mellom Stavanger RK (1) og Oslo RK (2) som har avspark kl 15.00. Lagene har gått gjennom serien med seire mot alle de andre lagene i Norge og da de møttes i Stavanger skilte kun 9 poeng på en regntung dag i september i SRK sin favør. Regntungt ser det også ut til å bli på lørdag og det blir spennende å se hvilket lag som takler det best!

Vi håper du tar turen og får med deg hva norsk herrerugby har å by på! Sees på Fana stadion, lørdag 11. oktober!

For mer info (also in English), se Facebook-eventen!

Kick offs for the Finals day are as follows:

11.00: NTNUI vs ECB

13:00: Blindern vs. Bergen

15:00: Stavanger vs Oslo